Ggbet eSports Betting Company: Anmeldelse, hjemmeside, anmeldelser

Betalingsbehandlingstiden afhænger af det valgte instrument og kan tage op til 72 timer. Det officielle ggbet-websted er knyttet til en domænezone. RU og er i modstrid med ggbet-adressen. ru. Alternative versioner fungerer uden for Den Russiske Føderation uden henvisning til TsUPIS. En webressource (.com f.eks. bet) licenseret af Curacao er ulovlig i Rusland.

 • Jeg besøger også med jævne mellemrum deres side for at placere væddemål.
 • Ingen grund til at vente en halv dag, bliv nervøs og bekymre dig om det.
 • De, der kan lide eSports bare skal vi ikke lære at få et vidunderligt plus, så udover forskellen burde der være.
 • Som det allerede er blevet klart, kan bookmakeren ikke sikkert opdeles i sport og eSport, da kvaliteten af det tilbudte produkt er meget forskelligt.

Den er tilgængelig ved at trykke på knappen “SUPPORT 24/7” til venstre. De traditionelle login- og registreringsknapper er placeret i højre side (indgangen her hedder af en eller anden grund “Login”). Der er også tre links øverst – “Esports” (åbner virkelig senere, når du åbner siden), “Sport” (væddemål på almindelig sport) og “Nyheder” (vedrørende eSport).

Live

Holdningen til spillere er tilstrækkelig, der er sket en hel del, og vigtigst af alt bliver gevinster trukket uden problemer. Du skal kun satse på GGbet med rigtige penge. Se disse egne satser, rettidig kontrol af beregningen af ​​satser. På den næste lille skal du vente på SMS-koden og indtaste og i det relevante vindue. Dernæst skal du få status som “Professionel” og Qiwi Bank http://ggbetas.com/da/. Til dette, på Qiwis hjemmeside. com er vigtigt at vælge denne status ved at klikke på den relevante linje.

 • Indtast det samlede indsatsbeløb i bunden af ​​kuponen.
 • Topvalg og esports>
 • For at indtaste din personlige konto er det vigtigere i menuen i nærheden af ​​siden og de tilsvarende linjer med et ramminger-brugernavn og adgangskode og bekræft de indtastede data ved at klikke på “Login”-knappen.
 • Ikke bortset fra mindre bemærkninger (nogle gange skal du vente på output ), bookmaker ggbet of better opmærksomhed.
 • Sorteringen af ​​turneringer er ikke indlysende – de er ikke rangeret efter popularitet, men efter antallet af kampe.
 • Når du har valgt, vil det i den vigtigste del fremgå at komponere spil.

GGBet har erhvervet en praktisk online platform med over 20 esports-discipliner. Det kunne ikke acceptere væddemål kun fra europæiske spillere. Vi anbefaler at spille det med lovlige russiske bookmakere. Hvis du kun er en GGBet-klient, beskriv dine indtryk af en bookmakers arbejde i kommentarerne nedenfor. Din mening vil hjælpe med at bestemme den anden spiller, der vil finde en passende bookmaker til væddemål på eSports.

Sprogversioner af webstedet

I chatten kommer svarene hurtigt, men ikke uforståelige for spilleren. En af skatterne var at stille fem specifikke spørgsmål for at få et præcist svar. Bookmakerens eneste specialisering er e-sport, og væddemål på almindelige discipliner er rykket i baggrunden. Med hensyn til antallet af markeder er selv fodboldvægmalerier mærkbart ringere end computere. Derefter indtaster han kun et telefonnummer, ordinerer en e-mailadresse og en adgangskode.

 • Hvis du ikke bemærker oddsene, er GGBet som et stort esports-kampcenter med en nonce.
 • Et af skattespørgsmålene var, at man skulle stille fem specifikke spørgsmål for at få en endegyldigt svar.
 • Til live sportsvæddemål er GGBet ikke det bedste.
 • Selvom farverige detaljer distraherer opmærksomheden, men de irriterer, når du ikke bliver kompenseret for at blive på siden.
 • Det er for eksempel ikke at sætte en spiller over grænsen på egen hånd.
 • En anden kampagne vedrører alles foretrukne cashback.

Kun tilbagetrækning indbetaling af midler vil under alle omstændigheder være hurtig. Sandt nok, i mange sportsgrene, for eksempel i MMA eller snooker, giver vi kun væddemål på de vigtigste resultater. Kun der er en stor speciel her givet til meget populær sport.

Bonus

GGBet-hjemmesiden, i modsætning til forestillingerne om eSport, er derfor lavet med en mørk baggrund. Det vigtigste er tilstedeværelsen af ​​en videoafspiller lige på den vigtigste side for at se de aktuelle topøjeblikke. For dette er det vigtigt at besøge enhver Euroset-klub (tjenesten er lavet til at koste 300 rubler) eller Kontakt (150 rubler). Du kan downloade GGBet-appen til Android fra det officielle websted, iOS-appen fra den officielle Apple-butik.

 • Ggbet er en normal bookmaker, som jeg har satset på i knapt mere end seks måneder.
 • Men når en ung bøg er kendetegnet ved lave anførselstegn.
 • Der er et betydeligt antal af dem her, og alt kan gøres priser (vi taler om spillene sammen i afsnittet dedikeret til linjen).
 • Fordi bookmakeren arbejder med QIWI Banks TsUPIS, er det umuligt for at du har en konto og “Professionel”-status på qiwi-webstedet. com.

GG. BET fungerer med en enkelt TSUPIS, hvilken verifikation skete øjeblikkeligt. På kun 30 sekunder kan brugeren af ​​tjenesten begynde at spille. Fuld identifikation er også tilgængelig, når spilleren er fysisk til stede. For at han kan ansøge med det originale pas til en af ​​salonerne i Svyaznoy- eller kontaktnetværket.

Hvor mange penge trækkes der?

Og når først fortanula på akkumulatoren med odds på superzavriki 15. 0, vil du ikke få en god sejr i sidste ende. Jeg satte det på det foreslår sig selv, og i første omgang blev min konto blokeret, de siger, at jeg bruger uærlige spilmetoder. Mine forhandlinger med supportservicechefen førte ikke engang til noget. Så afgør selv, om det er værd at oprette en konto her. For dem, der kan lide eSport, lærer vi ikke, hvordan man får et stort plus, så der burde ikke være nogen forskel.

 • Hjælpende genopfyldning er repræsenteret af mere end muligheder for at hæve gevinster.
 • Svar på E-mail kom inden for en dag, i en chat vil for eksempel et opkald til supporttjenesten være besvaret på 1-3 minutter.
 • li>
 • Du kan ikke engang klare dig med bankkort, og da betting shoppen arbejder gennem QIWI Bank, betyder det, at betalingen også er det halve arbejde. gennem selve betalingssystemet – dette er logisk.
 • En funktion ved GGBET bookmaker er en vægt på eSport.
 • li>
 • Sammen lærte vi om sports- og esports-væddemål. muligheder for GGBET bookmaker.

Sammen lærte vi om kraften ved sportsvæddemål og eSports-væddemålsfirmaet GGBET. Vi bemærker afsnittet med kiromarus-resultater og statistikker, et stort antal markeder inden for malerier og e-sport, men for fodbold, hockey tilbyder bookmakeren et beskedent sæt positioner. På Knyazhechenkos startside viser GGbet-bookmakeren information om aktuelle Live eSports-væddemål. Gennem applikationen kan du ikke foretage indskud, kun hæve penge. For at kunne spille og placere væddemål fra en mobilenhed skal du downloade applikationen til din telefon eller bruge mobilversionen af ​​siden.

Bq Ggbet-historik

De vokser og vokser stadig, små ting skal forbedres lige så meget, men det er vigtigt, at bookmakeren er ærlig. Hvis du ønsker at spille på de små ting, og kontoret vil gøre. At dømme efter i det mindste nonce-markeder og vægmalerier er en god mulighed.

Registrering i Bq Gg

Hvis du allerede vil have en “Professionel” QIWI-konto, så link den til din GGbet-konto. ru vil tage mindre end et par minutter. Tilmelding sker efter udfyldelse af en kort ansøgningsformular, som kan tilgås ved at klikke på den orange knap “Registrering” og øverst til højre på hovedsidens grænseflade. De kunne ikke genkende den person i videoen, der sendte dem et pasfoto fra forskellige vinkler. Navneords funktionalitet er kun til design af et program, der ligner et mobilwebsted. Leveret fra mobilversionen af ​​”Ggbet ru” er for behageligt, jeg har links til live-udsendelser, ikke sektioner med statistik og resultater. Antallet af markeder i malerierne afhænger direkte af konkurrencens prestige og popularitet.

Bonustilbud fra Bq Ggbet

Dette er en engangskampagne, som du kan få ved at genopfylde din konto og spare 1000 rubler. Således forsikrer spilleren sig for eksempel mod at tabe den næste indsats, hvis størrelse ikke vil overstige 1000 kopek. Til venstre ses sportsgrene, som der ikke er flere af, men afhængigt af placeringen af ​​kampene varierer momenterne fra popularitet. Det er værd at bemærke, at ikke de fleste af navnene på hold eller atleter, men russisk, ikke er oversat, hvilket næste gang understreger den imagedannende virksomhed. Bonussen er tilgængelig inden for 5 dage efter aktiveringen af ​​kampagnekoden. Så snart på ethvert kontor, før du fortsætter med væddemål, skal GG Bet gennemgå registreringsproceduren.

Odds og væddemålsmargin

For et handicap på 2,5 er Ggbet odds 2,48 og 1,57. For Both Teams To Score-markedet er odds 1,41 og 2,89. For hockey er oddsene for Ggbet højere end for fodbold. I pre-match er den gennemsnitlige margin 5,5%, og i live – 6%.

Hvad er specielt ved vores websted?

Denne urob er på sin egen måde hørren fra SRO “Foreningen af ​​bookmakere”. Også GG Bet i Rusland slutter med at arbejde gennem TsUPIS QIWI Bank. Derfor kan vi betragte denne bookmaker som endelig licenseret og lovlig på Den Russiske Føderations territorium. Denne bookmaker er primært specialiseret i eSport.

Det, der gør mig jaloux hos ggbet bookmakeren, er, at der kun er et kæmpe udvalg i eSports retning (hvis jeg skal være ærlig, har jeg kun set dette nogen steder). Plus, jeg sætter den bag en bred linje i modsætning til andre retninger, kun for at bringe den på. Og vigtigst af alt har bookmakeren aldrig haft problemer med betalinger. En anden funktion på webstedet er fanen “Nyheder” i afsnittet “Menu”. Den udgiver mindre vigtig information om syv begivenheder i byen for sport, e-sport og også om kampagner og bonusser fra GGBet bookmaker.

For fuldgyldigt arbejde skal du først registrere en konto med bevis for identitet. En lovlig bookmaker udfører ikke alternative genopfyldningsmuligheder og går uden om TSUPIS.Og i overensstemmelse med programmets vilkår skal minimumsandelen af ​​den første indbetaling være 500 kopek. Det maksimale vederlag er 10 tiere rubler. Der er ingen kampagne uden indskud tilgængelig. For at blive medlem af kampagnen skal du stadig tjene penge på din personlige konto.

Overskridelse OG minimumssats

Da jeg vendte tilbage til denne ressource for første gang, fik jeg indtrykket, men jeg er kun smerteligt begrænset her. Bookmakeren tilbyder dem i formatet “Loyalitetsprogrammer”. Jeg satser primært på CS-turneringer, men i Dota, selvom jeg aldrig har spillet. Jeg er glad for, at det faktum, at bookmakeren understøtter genopfyldning med penge. For at gøre dette er det ikke muligt at få adgang til supportkarrieren ved at klikke på Support-knappen, den er placeret lodret i nederste venstre hjørne.

Anmeldelse af bookmakeranmeldelser

Bekræftende distribueres udelukkende til et websted, der opererer i den indenlandske domænezone. I statens registreringsdatabasen blev projektet opført under navnet BET LLC. RUC”. Ledelsen inkluderede det og sammensætningen af ​​bookmakernes selvregulerende aktiviteter.

Hotline: 0969.686.838
;